Opdag de bedste kinarejsemål her

Kinas naturperler byder på unikke oplevelser, som du ikke finder andre steder i verden. Besøg de imponerende Zhangye Danxia-farverige bjerge, der er skabt af millioner af års geologiske processer. Vandre gennem de magiske Jiuzhaigou-søer, hvor de krystalklare turkisblå og smaragdgrønne farver reflekteres i de stille vande. Oplev den storslåede Huanglong-dal med sine spektakulære kalksøer og vandfald. Disse naturvidundere vil efterlade et uudsletteligt indtryk og give dig minder for livet.

Undgå turistfælder – find de ægte skatte

Når du planlægger din rejse til Kina, er det vigtigt at undgå de mest turistprægede områder og i stedet finde de ægte skatte, som kan give dig en mere autentisk oplevelse. Undgå de store hoteller og restauranter, der primært henvender sig til udenlandske turister, og søg i stedet mod de lokale kvarterer, hvor du kan opdage den rigtige kinesiske kultur og livsstil. Find kvalitets kinaradise her, hvor du kan få hjælp til at planlægge din rejse og finde de skjulte perler uden for de mest trampede stier.

Bæredygtige ferieboliger for den bevidste rejsende

Når du planlægger din rejse til Kina, er det vigtigt at tænke over, hvor du vælger at bo. Mange af de traditionelle ferieboliger har desværre en stor miljøbelastning. Men der findes heldigvis også en række bæredygtige alternativer, som tilbyder en mere ansvarlig ferie. Disse økologiske og klimavenlige indkvarteringsmuligheder giver dig mulighed for at minimere din rejses miljøaftryk, samtidig med at du kan nyde Kinas fantastiske natur og kultur. Fra økologiske lodges i bjergområderne til solceldedrevne lejligheder i byerne, er der rige muligheder for den bevidste rejsende, der ønsker at rejse på en mere bæredygtig måde.

Gastronomi-eventyr i de lokale markeder

De lokale markeder i Kina er et sandt gastronomi-eventyr for enhver madinteresseret rejsende. Her kan du opleve den ægte, traditionelle kinesiske madkultur på nærmeste hold. Gå på opdagelse mellem boder, der bugner af farverige, eksotiske frugter, grøntsager og krydderier. Lad dig forføre af de forførende dufte fra dampende wokker og sizzlende gryder. Prøv dig frem mellem de mange spændende retter og lad gaumen guide dig gennem et hav af smagsnuancer – fra det søde og syrlige til det krydrede og umami-fyldte. Lad dig inspirere af de lokale og lær de traditionelle tilberedningsmetoder at kende. De lokale markeder er en oplevelse, der vil sætte varige spor i enhver madentusiasts erindring.

Kulturelle skatte gemt væk fra de slagne stier

Kina er fyldt med kulturelle skatte, som gemmer sig væk fra de mest populære turiststier. Udforsker du de mindre kendte hjørner af landet, vil du opdage fascinerende templer, historiske landsbyer og lokale traditioner, som giver et autentisk indblik i den kinesiske kultur. Eksempelvis kan du besøge den velbevarede Ming-dynasti by Pingyao, som er en UNESCO Verdensarv, eller opleve den unikke tibetanske kultur i Zhongdian, også kaldet ‘Shangri-La’. Disse steder tilbyder en mere rolig og afslappet rejseoplevelse, hvor du kan fordybe dig i Kinas rige historie og traditioner væk fra mylderet.

Aktive ferieforslag for den eventyrlige turist

Hvis du søger efter en mere aktiv ferie i Kina, er der rig mulighed for spændende oplevelser. Udforsk de smukke bjergområder i Yunnan-provinsen, hvor du kan gå på opdagelse i de spektakulære landskaber og møde lokale mindretal. Tager du til Sichuan, kan du prøve kræfter med rafting på de brusende floder eller vandre i Jiuzhaigou-nationalparken, der imponerer med sine farvestrålende søer og vandfald. I det nordlige Kina kan du bestige Den Kinesiske Mur og opleve den storslåede udsigt over bjergene. Uanset om du foretrækker bjergvandring, vandsport eller kulturelle oplevelser, har Kina noget at byde på for den eventyrlige turist.

Stille oaser for den, der søger ro og refleksion

Hvis du søger ro og refleksion på din rejse til Kina, anbefaler vi at besøge de stille oaser, hvor du kan finde indre fred og fordybelse. Eksempelvis kan du opleve den traditionelle kinesiske havnehave i Suzhou, hvor du kan vandre ad de smukke stier, nyde den rolige stemning og lade tankerne vandre. Eller du kan besøge de buddhistiske templer i Emei-bjergene, hvor du kan meditere og søge indre balance. Uanset hvilket sted du vælger, vil du finde mulighed for at slappe af og lade op i Kinas smukke og rolige omgivelser.

Familievenlige destinationer med børnevenlige aktiviteter

Når du rejser til Kina med familien, er der adskillige destinationer, der er særligt velegnede til børnefamilier. I Beijing kan børnene lege i de smukke parker og udforske Den Forbudte By, der er fuld af spændende historier. I Xian kan de gå ombord på en hestevogn og opleve den historiske Terrakottahær. I Hangzhou kan I nyde en rolig sejltur på de smukke søer og besøge det farverige Lingyin-tempel. Uanset hvor I vælger at tage hen, vil der være masser af aktiviteter, der kan engagere både børn og voksne.

Luksus og afslapning i Kinas eksklusive resorts

Kinas eksklusive resorts tilbyder en uovertruffen oplevelse af luksus og afslapning. Oplev den utrolige service og de fantastiske faciliteter, som disse resorts har at byde på. Nyd dine dage i rolige omgivelser, hvor du kan slappe af i de elegante suiter, nyde lækker mad på de fine restauranter og slappe af i de lækre spa-områder. Disse resorts er skabt til at give dig en afslappende og uforglemmelig ferie, hvor du kan lade op og nyde livet i fulde drag.

Inspiration til din næste unikke kinarejse

Hvis du søger efter en mere unik og personlig kinarejse, er der utallige muligheder. Besøg de smukke terrasseformationer i Yuanyang, hvor du kan opleve den fantastiske kontrast mellem de farverige risterrasser og de omgivende bjerge. Eller tag på en vandretur i de mystiske Zhangye Danxia-bjergformationer og nyd den utrolige farvepalet, som naturen har skabt. For et mere kulturelt indblik kan du besøge den gamle kejserlige hovedstad Xi’an og udforske de verdensberømte Terrakottakrigere. Uanset hvad du vælger, vil din næste kinarejse byde på unikke oplevelser, der vil skabe minder for livet.